take it easy, so life will be

Menyadari bahwa saat ini saya hanya ingin membuat hidup saya terasa lebih fun, maka sayalah yang harus membuatnya seperti itu. It's no kidding, you are what you want, you are what you say, you are what you eat, and you are what you be.

24 June 2008

Ayo-ayoo... Ikut-ikutan ngisi kuis, ahh

Yang inii... Gw ikutan indah prawita. Coz looks interesting.






What Your Taste in Music Says About You



Your musical tastes are reflective and complex.

You are intellectual to the point of being cerebral.



You are very open to new experiences, and even more open to new ideas and theories.

Wisdom and personal accomplishment are important to you.



You are naturally sophisticated. You are drawn to art, especially art by independent artists.

You are likely to be financially well off... and not because you were born that way.



well... kayaknya emang rada-rada bener juga... hahaha.. emang selera musik gw nggak menentuu... bisa pop punk, pop biasa, blues, country, alternative, jazz (?), classic (!), yang nge-rock dan rock n' roll juga ada aja yang gw suka.
Intinya... lagu2 yang menurut gw enak didenger aja. Dan itu bisa berbagai macam genre. Huehuehehehe...
Karena sekarang lagi cinta musik klasik, gw seneng aja gambar di atas itu piano.

2 comments:

presy__L said...

ih.. sama lagi dapetnya.. haha

fiEkHa said...

Oh...iya,ya...

We have many same things about.

Hhe..

Lutjhu juga.:-D